Eventlokaler i Göteborg & Mölndal

Letar du efter en eventlokal att hyra i Göteborg eller Mölndal? Kulturhuset Möllan har flera olika typer av eventlokaler. Kontakta oss om ni vill veta mer.

Festsalen

Festsalen i Göteborg är vår största lokal som passar för dans, bröllop, fest, större möten m.m.

Bio Möllan

Möllan är vår biograf- och teatersalong där vi kan erbjuda många olika tillställningar. Här kan man se på bio, gå på teater och operor eller ha föreläsningar, konferenser och möten.

Mötesrum: Kvarnkammaren

Kvarnkammaren är vår minsta lokal. Lokalen passar för möten, föreläsningar, konferenser, utbildningar m.m.

Kvarnen passar för möten, föreläsningar, konferenser, utbildningar, kalas m.m.

Annexet passar för möten, föreläsningar, konferenser, utbildningar, kalas m.m.

Vill du boka eller hyra lokaler i Göteborg / Mölndal?

Letar du efter en eventlokal i Göteborg – Mölndal? Kulturhuset Möllan har flera olika typer av eventlokaler som passar för alla olika typer av tillstälningar. Det finns Festsalar, Biosalonger och ollika typer av konferensrum. Kontakta gärna oss om ni vill veta mer.

Konferens Mölndal

Är du på jakt efter en aveny att ha konferens i Mölndal på så är kulturhuset möllan ett självklart val. Kulturhuset erbjuder flera olika lokalare som passar för konferens i Mölndal för olika sällskap och antal gäster. Att ha en konferens i Mölndal är ett smart val då det finns mycket att se och göra. Närheten till Göteborg Stad gör att man enkelt kan ta sig vidare om man så önskar. Att ha konferens Mölndal kan vara ett bra alternativ för många olika typer av företag och organisationer.

Självklart är våra konferenslokaler i Mölndal utrustade med: Projektorer, Wi-Fi, Pentry, Whiteboards och hörslingor. Allt för att ni ska kunna ha en lyckad konferens. Så letar du efter lokaler för konferens i Mölndal har du hittat det perfekta stället, tveka inte att kontakta oss för mer information.

Hyra lokal Mölndal

Söker du lokaler för olika typer av evenemang så är du på rätt plats. Kulturhuset Möllan erbjuder Lokaler i Mölndal som du enkelt kan hyra. Här finns lokaler för alla möjliga typer av events och tillställningar. Ett exempel på lokaler i Mölndal är vår festsal, vi har också biosalonger och olika lokaler för konferenser och möten. Att hyra lokaler i Mölndal ska vara enkelt och här får du tillgång till fullutrustade lokaler för dina behov.Mölndal, erbjuder Kulturhuset Möllan en mångsidig samling av välutrustade lokaler, som är ideala för allt från privata fester till professionella företagsevenemang. Vårt utbud inkluderar allt från en imponerande festsal, perfekt för stora sammanhang, till mysiga biosalonger lämpliga för intima filmvisningar och inspirerande föreläsningar. För affärsinriktade evenemang, stoltserar vi med toppmoderna konferensrum som är fullt utrustade med den senaste tekniken för möten och presentationer.

Hyra lokal Göteborg

Hyra lokaler i Göteborg kan vara relevant av flera anledningar. Kanske söker ni en plats eller festlokal, eller så ska ni hålla konferens i Göteborg. Oavsett vilken anledning du har för att hyra lokaler i Göteborg så har kulturhuset möllan ett stort utbud av fullutrustade lokaler som du kan hyra. Att hyra lokal i Göteborg kan vara knepigt och då är rätt lösning oftast Mölndal. Har finns stort utbud sevärda saker, mysiga grönområden och matställen. Det erbjuder även ett perfekt tillfälle för den som vill in till Göteborg city och så att säga ”göra staden”. Så tveka inte på att hyra lokal Göteborg hos oss på Kulturhuset Möllan Vi på Kulturhuset Möllan strävar efter att göra processen att hyra en lokal i Mölndal så enkel och bekymmersfri som möjligt. Vi förstår vikten av att varje detalj stämmer för att ditt evenemang ska bli lyckat. Därför erbjuder vi lokaler som inte bara är tekniskt fullutrustade, utan också anpassningsbara för att möta en bred variation av behov och önskemål. Vårt utbud täcker allt från ljud- och ljusutrustning till flexibla möbleringsalternativ och cateringlösningar, allt för att din tillställning ska bli precis som du föreställer dig.