Gå in på länken nedan för att se kommande biovisningar.

https://biomollan.se/kalendarium

Ring 0731- 606060 för mer bio information.

 

___

 

Välkommen till BIO möllan i Mölndal - Din destination för film och underhållning

Är du redo att uppleva spänningen, magin och skönheten i filmvärlden på ett helt nytt sätt? Då är BIO Möllan i Mölndal platsen för dig! Vi är stolta över att vara ditt bästa val när det gäller bioupplevelser i Mölndal. Oavsett om du är en filmfantast, en familj på jakt efter en rolig utekväll eller ett par som vill ha en romantisk date night, så har vi något för alla.

Vår biograf

BIO Möllan är Mölndals favoritbiograf och en älskad destination för filmälskare. Vi har skapat den ultimata bioupplevelsen med toppmodern teknik och bekväma sittplatser. Vårt biografrum är utrustat med den senaste ljud- och bildtekniken för att säkerställa att varje film du ser hos oss blir en minnesvärd upplevelse. Och med våra bekväma stolar kan du koppla av och njuta av filmen i stil och komfort.

Det bästa av filmvärlden

På BIO Möllan strävar vi alltid efter att erbjuda det bästa urvalet av filmer för våra besökare. Oavsett om du föredrar action, romantik, komedi eller drama, har vi något för dig. Vi visar de senaste filmerna direkt från Hollywood såväl som prisbelönta internationella filmer. Vi håller oss uppdaterade med de senaste filmtrenderna för att säkerställa att du alltid har något spännande att se hos oss.

Familjevänliga upplevelser

Vi älskar att välkomna familjer till BIO Möllan! Vårt mål är att erbjuda en säker och rolig upplevelse för både unga och gamla. Vi har särskilda föreställningar för barn och familjer där du kan njuta av de senaste animerade äventyren tillsammans med dina små. Och för att göra det ännu bättre, erbjuder vi barnvänliga priser och specialerbjudanden för familjer.

Boka dina biljetter online

För att göra din upplevelse ännu smidigare erbjuder vi möjligheten att boka dina biljetter online. Du kan enkelt välja ditt säte och betala bekvämt innan du kommer till biografen. Detta sparar dig tid och garanterar att du får de bästa platserna i huset. Så varför vänta i kö när du kan boka dina biljetter online och gå direkt till din film?

Ett besök utöver det vanliga

När du besöker BIO Möllan handlar det om mer än bara att titta på en film. Det handlar om att skapa minnen, ha kul och dela en unik upplevelse med dina nära och kära. Vårt mål är att göra varje besök till en speciell händelse. Och med vår vänliga personal och moderna faciliteter är vi övertygade om att du kommer att känna dig som hemma hos oss.

Så varför vänta? Kom och upplev magin av film hos BIO Möllan i Mölndal. Oavsett om du är ensam, med vänner eller med familjen, har vi något för dig. Gör din kväll speciell och boka dina biljetter online idag. Vi ser fram emot att välkomna dig till en bioupplevelse utöver det vanliga!